Děkujeme Vienna House Andel's Prague za podporu

Jsme privilegovaní. I při tom, že nemáme úplně zdravé dítě, prostě jsme. A víme o tom. Máme obrovské štěstí, protože máme díky našemu okolí úžasné zázemí, podporu a můžeme našemu slepoňovi dopřát co nejvíce z toho, co by teď pro svůj vývoj a budoucí co nejkvalitnější život mohl potřebovat. 

Za chvíli to bude rok, co jsme v tom největším lockdownu při uzavření okresů, služeb a vlastně skoro všeho, vyrazili na naši první intenzivní neurorehabilitaci do Axonu v Praze na tři týdny. O tom, jaké tam tehdy udělal se skvělou fyzioterapeutkou  Bárou David pokroky, jsem se rozepisovala už v průběhu cvičení. Dnes bych ale chtěla vyzdvihnout něco trochu jiného.

Tehdy totiž, když jsme cestu do Prahy s ročním miminem plánovali, Davidovi nabídl své služby hotel Vienna House Andel's Prague. Tam jsme díky vstřícnosti @katerina_joklova a @monika_z_andela, mojí milé spolužačky ze zlínského gymplu, po celou dobu rehabilitace mohli bydlet v absolutním pohodlí tehdy vládními nařízeními vynuceně ztichlého a téměř prázdného hotelu. Pro mě absolutně neuvěřitelná věc, které jsem se dlouho bránila. Tohle přece není možné. Bylo. A bylo to krásné, a my tak díky Vienna House Andel's Prague měli o velkou starost míň a dostatek klidu na to soustředit se na cvičení. Ona ta logistika s tak malým dítětem, kdy jsme jezdili na rehabilitace do Axonu dvakrát denně, nebyla úplně snadná, David tehdy v noci prakticky nespal a mít tak skvělé zázemí byla opravdu velká pomoc.

Úžasný tým Vienna House Andel's Prague šel ale ještě dál. A když letos zaměstnanci společně vítali nový rok na svém týmovém večírku, rozhodli se věnovat výtěžek své novoroční tomboly právě Davidovi. Na jeho transparentním účtu tak přistála další úctyhodná částka 21 000,- .

Nikdy za to všechno, co pro nás vy všichni kolem děláte, nebudeme moci asi dostatečně poděkovat. Věřte ale prosím, že nic z toho opravdu nebereme ani náhodou jako samozřejmost a nesmírně si toho vážíme.

Děkujeme!