Jak jsme se rozhodli založit transparentní účet pro Davídka dřív než jsme původně chtěli

Aniž bychom to původně nějak sami iniciovali, strhla se doslova lavina zájmu od lidí, kteří by rádi podpořili našeho piráta Davida. A my vám za to strašně MOC děkujeme! Opravdu si toho vážíme z celého ❤️

Pro Davídka byla vydražena unikátní láhev ginu od skvělé strakonické restaurace Sůl & Řepa z jejich limitované edice ginů projektu Jíme Jiha ozývají se nám další kamarádi a jejich kamarádi, jestli a jak mohou pomoci. Jste boží! Davídkovi jsme proto založili transparentní účet, který ale zveřejníme z praktických důvodů až 1.ledna.
 
Pokud byste ale přeci jen chtěli konat dobro už teď, a vůbec ne nutně pro nás, máme pro vás malý tip - Dobrošek u Patrona dětí:
 
Ten můžete pořídit i jako last minute dárek, a to klidně přímo zpod stromečku - dá se totiž poslat obdarovanému přímo na mail.
 
Obdarovaný si pak sám vybere, kterému z dětí, které pomoc potřebují, částku pošle. Vždy je to 100% darované částky, chod organizace není hrazen z darů.
A právě za pár dní by na www.patrondeti.cz měl přibýt i příběh našeho Davida. Patron dětí by mu měl touto cestou pomoci získat peníze na intenzivní měsíční multisenzorickou terapii ve specializovaném centru v Ostravě (!!!), kterou pochopitelně nehradí zdravotní pojišťovna (a stojí fakt hodně). Než se ale jeho příběh na webu objeví, bude to asi ještě chvilku trvat a do Ježíška se to nejspíš nestihne. Pokud byste ale chtěli přispět Davídkovi už teď, toto je cesta. Ale vyberte si klidně i jiné dítě, samozřejmě nejsme se svými problémy jediní na světě a moc dobře si to uvědomujeme. Jakmile bude na webu i přímo David a bude možné Dobrošek uplatnit i pro něj, dáme vám vědět.
 
Děkujeme,
Tereza & Ondřej
 
 
PS: Pro kamarády kamarádů kamarádů nebo ty, co o Davidovi čtou poprvé: David se narodil s vážnou vývojovou zrakovou vadou, jedno oko nemá a na druhé prakticky nevidí. Má kombinaci diagnóz microftalmus a Petersova anomálie.
 

Jo a sledovat ho můžete na instáči @malypirat